Belinda Henriksson

Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Belinda & Alice - 9 juni 2013 21:46

Tänker inte gå in på detaljer vad som har hänt runt omkring mig dom senaste 48 timmarna. Dock tänker jag ta upp detta med vuxenmobbning lite snabbt.. Idag har jag blivit påhoppad av en vuxen person i kanske 40 års åldern? Gällande ett bråk med hennes dotter som är synskadad till viss grad. Jag sa att allt var ett missförstånd men hon ville inte ge sig utan hon hade bestämt sig för att allt var mitt fel. Jag är inte den typen av människor som går och gnäller när allt inte går som planerat och i vanligafall så rör det mig inte i ryggen va fan nån än säger till eller om mig, det ända jag gör när jag hör/vet att några snackar om mig är flinar och ger ett lite hån skratt bara för att strö etra salt i såren eftersom jag vet att det är förjävligt för dom att se mig glad. Men när EN enstaka person i längre tid snackar om mig samt bla. olagahot mm, så säger jag har du något problem med mig kom och säg de face2face då ist för att snacka med 50 andra människor för jag får ändå reda på de till slut. 

Iaf tbx till ämnet, personen fortsatte och tillslut så sa hon att det inte spelar någon roll, man retar inte någon med ett handikapp. Det förstår jag med och jag gick över gränsen men att sen få hot från båda håll, samt säga att det var helt rätt av hennes dotter ÖÖÖHM wtf? Jag fortsatte helt lungt skriva följande: Så vad du menar är att bara för att hon har ett handikapp så är det fritt fram för henne att knivhota mig? Men bra, så om jag går till polisen nu då så är det lungt att ni ska betala några tusen i skadestånd till mig? :)

Aa ni hör ju själva hur sjukt det låter! 

Kommer troligtvis posta bilder på konversationen så ni får se puss på er, gör slut på vuxenmobbingen!

           

Presentation


Hej!
Jag heter Belinda Henriksson och jag rider och tävlar mina ponnysar och storhästar på högsta nivå inom hoppningen! Vill ni kanske ställa någon fråga lite privat eller vill ni komma i kontakt med mej, så kan ni maila mej på belindawhenriksson@hotmail

Fråga mig

44 besvarade frågor

Omröstning

Vilken mobil har ni?
 IPhone
 HTC
 Sony Ericson
 Nokia
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Gästbloggare


Ovido - Quiz & Flashcards