Belinda Henriksson

Alla inlägg under maj 2013

Av Belinda & Alice - 18 maj 2013 23:26

Äntligen är jag klar med allt dagens arbete (sågårdetnärmangårupp12pådagen)haha jaja red igenom Toppe ordentligt förut och han var så fin! Dock otroligt stark i början men när jag sen jobbade med en bom och gjorde halt först 3 gånger framför och sedan efter så var han riktigt fin och kunde rulla på i ett trevligt tempo. Dock drog han lite innan ändå men det är så han är och jag älskar han precis så, han tycker det är så otroligt roligt så det är ju extra kul att jobba med hästarna då när dom är glad,positiva och taggade till arbete!
Har även gjort klart med ett samarbete, så om ca 2 veckor så åker jag till Växjö och hämtar en ny liten polle, en 4 årig D-ponny connemara hingst, "Mogli" ska vara här för inhoppning,träning och tävling (matchning mot kvalité mm). Ska bli riktigt kul att jobba med han och se hur han utvecklas!

Imorgon är det uppstigning 6.30 som gäller, frukost innan fodring samt utsläpp av hästarna. Fårse hur många hästar jag hinner rida på förmiddagen dvs (innan kl.11) då jag ska hinna duscha och packa mina saker innan jag ska in till Gbg för lite nödvändig shopping! Efter de så är det raka spåret till Nödinge och chilla resten av dagen med BoBo<3

Uppdaterar löpande imon!

Bild på nya snyggingen, ögongodis<3

Av Belinda & Alice - 18 maj 2013 13:17

Nu tänker jag börja utveckla min verksamhet så jag har nu valt att utöka antalet hästar i stallet, ska sälja 2 st nu till höst (Lilla Röd och Mulle) och det är troligtvis då dessa nya stjärnorna kommer komma, har haft en stadig dialog med ägarna och allt är löst, så hästarna kommer stå kvar och ridas tills de att dom kommer till mig i höst (september-oktober), kul va!

Det är ett sto, en valack samt en hingst.

Stot: Startad 120
Valacken: Startad 100
Hingsten: Startad 130

Ska åka ner och provrida dom inom kort så det ska bli riktigt spännande!

Av Belinda & Alice - 18 maj 2013 02:10

Vovvarna badade, tagit 4 PW's samt beställt hem lite nya fina grejor såhär till sommaren, ca 7800 kr fattigare menmen, värt!
Tänkte bara slänga in ett snabbt hallå och en liten status uppdatering på mitt liv hehe.
Godnatt:)

Bilderna:

Unnade mig själv lite kladdkaka aslänge sen. Fick typ världens matkoma efter en bit haha!

Sötaste lilla B-ponnyn utan tvekan! Söta Lilla Röd<3

Av Belinda & Alice - 17 maj 2013 15:16

Nä nu jävlar ska jag åka och fixa de där jävla gym kortet, känns som en evighet sen jag och pappa var där nere och bestämde vilket jag skulle ha. Tror det va guld kort jag skulle ha? aa ni förstår ju själva hur längesen de måste vart eftersom att ja knappt kommer ihåg vilket kort det är. hahha! Iaf, det innebär iaf att man får träna när man vill, sola samt träna i ale,lilla edet, härryda mm. Så det ska bli riktigt skönt att få fixat det!

Ska även hämta ut paket lite senare, även imorgon ska jag hämta ut paket tror ja :)


Toppe ska ridas idag, annars så har jag inte så mycket framför mig som jag kan komma på iaf..

Sitter inte vid min daor nu så jag tänker inte skriva så mycke mer, men jag hade tänkt försöka fixa en videoblogg någon dag.. Är det något som ni skulle uppskatta? Eller aa egentligen så spelar det ingen roll för jag tänker göra en i vilket fall haha :D puss på eeeerrrr!



Av Belinda & Alice - 16 maj 2013 16:02

Nu är jag äntligen påväg till Nödinge! Tog in Toppe förut och borstade o pussade på honom, tyckte lite synd om honom eftersom det är såpass varmt idag, så han får vila och njuta av värmen idag utan täcke goos<3 letade efter flugsprayen men kunde inte hitta den, så började leta efter flugtäckena och även alla dom vart borta så de slutade med att jag gav honom en redig putsning med glansspray, (är man kung så ska man behandlas lika så) haha finaste Toppe, sen satte ja på han flugmasken ist och ut i hagen igen :) kollade så alla hästarna hade vatten och mat, samt fixade klart stallet. Komihåg till mig själv: köp flugspray,glansspray,nya heltäckande flugtäcken samt flugmasker (går alltid åt)!
Nytagna bilder på fina Toppe<3

Av Belinda & Alice - 16 maj 2013 12:43

Gud va kul att det äntligen är fint väder, så himla skönt verkligen! Mådde väldigt konstigt imorse när klockan ringde så jag helt enkelt struntade i skolan idag och bara försökte sova bort de. Gick sådär faktiskt hehe.. Tänkte iaf bege mig ut nu och fixa stallet lite smått strö,lägga in foder,fylla på vatten,sopa mm. Sen upp och käka innan jag ska hem och rida Toppe,duscha,fixa mig sen iväg till Nödinge :)
Sover nog där tror ja! Ska kika in på ica i älvängen oxå och se om mitt ena paket har kommit!!! Ingen av grejerna på bilderna i förra inlägget dock för hittade ingen bild på den här saken, (lika bra kanske eftersom det ska bli en present, beställd från junkyard) ;) tror BoBo blir ganska glad iaf!
Hörs senare för ja måste verkligen sätta igång nu :)

Bild på CoCo och Pärlan från inatt<3<3

Av Belinda & Alice - 16 maj 2013 11:24

Påväg till mig!!!!!<3

Presentation


Hej!
Jag heter Belinda Henriksson och jag rider och tävlar mina ponnysar och storhästar på högsta nivå inom hoppningen! Vill ni kanske ställa någon fråga lite privat eller vill ni komma i kontakt med mej, så kan ni maila mej på belindawhenriksson@hotmail

Fråga mig

44 besvarade frågor

Omröstning

Vilken mobil har ni?
 IPhone
 HTC
 Sony Ericson
 Nokia
 Övrigt

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Gästbloggare


Ovido - Quiz & Flashcards